Webbhotell som tar PayPal-betalningar

paypal-på-webbhotellDet finns inte så många svenska webbhotell som tar emot betalningar från PayPal. Detta gör det väldigt begränsat för dig som vill betala med pengar som du har på ett PayPal-konto.

Du kan givetvis ta ut pengarna från PayPal och sedan betala räkningen från webbhotellet på ett vanligt vis. Men eftersom PayPal gör en sådan dålig valutväxling så är det helt klart fördelaktigt att kunna köpa webbhotellet direkt med sitt PayPal-konto om det är möjligt.

PayPal har haft en ganska dålig genomslagskraft i Sverige och väldigt få e-butiker använder det som betalningsalternativ. Svenska webbhotell är heller inget undantag till detta.

Ett alternativ kan vara att titta på webbhotell utanför Sverige där PayPal nästan är standard snarare än ett undantag. Följande lista med webbhotell tar emot PayPal-betalningar. Det första webbhotellet har även en svensk anknytning.

ServageOne Inriktat på bl.a. den svenska marknaden med servrar i Tyskland gör detta till ett riktigt bra alternativ.
GoDaddy GoDaddy som kanske mest är känt för en av världen största leverantörer av domännamn har också webbhotell. Mycket diskutrymme och trafik för ett väldigt lågt pris.
HostGator HostGator är en av de mest kända webbhotellen i USA. Deras namn syns över allt på Internet och du får tillgång till cPanel som kontrollpanel. En mycket kompetent kontrollpanel.
BlueHost BlueHost är också en väldigt stor aktör på den internationella marknaden. Även dessa kan vara ett vettigt alternativ om du önskar betala med PayPal.

Lycka till i ditt letande. Dessa alternativen är långt ifrån de ända, men de definitivt de mest populära webbhotellen om du ska betala med PayPal (sett från en svensk kunds ögon).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *